Makluman Tarikh Mahkamah & Isu Semasa

Friday, November 6, 2009

Siapa Lebih Prihatin?


Respond yang diterima melalui e-mail. Kita tengok siapa yang prihatin....

















8 comments:

sherie said...

macam mana sekarang?

Anonymous said...

salam
apa cerita skrg...dah lebih sebulan tak kan takde orang pun yb membuat sesuatu tentang perkara ini...

Desa Kerayong Indah said...

Masih kes mahkamah...buat sesuatu yang macam mana pulak tu...?

Anonymous said...

i nak tanya sapa incharge on persatuan penduduk desa kerayong.. i pembeli, harini dpt call kata diorang nak sita my house yg i duduk skang nih... senang2 je ke nak sita rumah orang... project terbengkalai, lagi nak senang2 salahkan kita xbayar... dia siap cakap, that's between pembeli and developer... kurang ajar betullah statement camtu...

Anuar said...

Salam,

Saya anuar ngah, pembeli DKI, mcnmana sy nk active dgn persatuan penduduk
Anuar Ngah
0123331011
anuar.ngah@gmail.com

Desa Kerayong Indah said...

Salam tuan Anuar Ngah,

Blog ini untuk pembeli yang membuat tuntutan gantirugi dan kembalikan wang pembeli desa kerayong indah dan bukannya persatuan penduduk.

Boleh hubungi AJK lama untuk mengetahui kedudukan persatuan penduduk tersebut.

Harap maklum.

HALIM said...

Assalamualaikum.....
Saya pembeli Rumah di Taman Desa Kerayong Indah ingin memohon kepada sesiapa yang mempunyai informasi terkini sila hubungi saya di (017-2933600 - Kak siti)

Desa Kerayong Indah said...

Puan boleh hubungi salah seorang daripada sukarelawan disini
http://desakerayongindah.blogspot.com/2007/04/hubungi-kami.html