Panggilan Akhir (SAMAN DI MAHKAMAH)

Sila ambil perhatian kepada tentang tarikh akhir kepada pembeli-pembeli yang masih belum memfailkan Tuntutan agar segera berbuat demikian bagi mengelakkan daripada ketinggalan untuk membuat Tuntutan Gantirugi. Tiada apa yang dapat dilakukan lagi sekiranya anda tidak memfailkannya di dalam tempoh yang telah ditetapkan apatahlagi jika Tempoh dan Hadmasa telah berakhir.

Makluman Tarikh Mahkamah & Isu Semasa

Friday, January 27, 2012

Maklumat Pembeli : Kumpulan 1-6 dan 7


Jumaat 27hb. Januari 2012. Pemakluman penting kepada Pembeli/Pemilik Desa Kerayong Indah dari Kumpulan 1-6 dan 7 yang telah memfailkan Tuntutan Gantirugi (TGDKWPDKI) di Mahkamah Tinggi Shah Alam agar dapat memberikan dan mengemas-kinikan butiran dan maklumat mereka dengan seberapa SEGERA.

Kita telah dimaklumkan bahawa Pihak Pemaju (Baru) telah bersedia pada bila-bila masa untuk memenuhi tuntutan kita yang pertama iaitu Penyelesaian Pinjaman Bank sedia ada. Butiran dan maklumat Pembeli/Pemilik ini amat diperlukan oleh Pihak Pemaju (Baru) bagi memastikan proses perbincangan mereka dengan pihak bank yang memberi pinjaman berjalan dengan lancar dan memudahkan urusan menghubungi Pembeli/Pemilik yang terlibat di dalam tuntutan gantirugi ini.

Maklumat Pemilik/Pembeli
Nama Penuh Pemilik/Pemilik Bersama :
No. Kad Pengenalan Pemilik/Pemilik Bersama :
Alamat Surat Menyurat :
Nombor Telefon :
Email (jika ada) :

Maklumat Desa Kerayong Indah
Nombor Lot Rumah/Tanah (No. PT) :
Nombor Fasa/Desa :
Jenis Rumah :
Nama Bank & Cawangan (Pinjaman) :

Semua maklumat yang diperlukan diatas boleh disalurkan ke :-
email : romatech@streamyx.com atau desakerayongindah@gmail.com
sms : 019-226 2125 (Sdr. Kamarol)

Sila pastikan anda menerima balasan email yang mengesahkan bahawa maklumat anda telah direkodkan dan dikemaskinikan.

Sebarang pertanyaan berkenaan dengan butiran yang diperlukan ini, boleh menghubungi J/Kuasa Tuntutan.

Kerjasama daripada semua amat dialu-alukan agar dapat memanjangkan pemakluman ini kepada sahabat-sahabat Pembeli/Pemilik lain (Kumpulan 1-6 dan 7) agar dapat mengemas-kinikan butiran mereka dengan seberapa SEGERA.No comments: