Makluman Tarikh Mahkamah & Isu Semasa

Wednesday, November 26, 2008

Siapa Peduli : Laporan BERNAMAKUALA LUMPUR, 26 Nov (Bernama) -- "Saya perlu bayar RM1,200 sebulan selama 20 tahun kepada bank, namun rumah yang saya beli masih belum siap kerana terbengkalai.

"Perjanjian jual-beli pembinaan rumah telah ditandatangani pada Jun 1999 dengan pembinaan sepatutnya siap pada Jun 2002, tetapi sehingga hari ini (November 2008), rumah itu tidak dapat disiapkan dan terbiar begitu sahaja," begitulah keluhan Kamarolzaman Ismail kepada Bernama mengenai rumah yang dibelinya di sebuah projek perumahan berdekatan dengan Puncak Alam, Selangor. seterusnya...(klik gambar diatas)

Di Selangor...dimanakah pemimpin Pakatan Rakyat berada? Di Lobi Parlimen, menunggu Wartawan? Berebut-rebut kuasa, pecat sana, pecat sini atau sedang berkira-kira menanti Mac 2009?

Tak taulah nanti kalau berkuasa memerintah Malaysia...PASTI kita yang 100% Melayu Islam ini akan diketepikan begitu sahaja....sedangkan sekarang ini, terlalu banyak halangan, inikan pula bila memerintah Malaysia!!!!
Nak berjumpa dengan mereka, pakat kirim salam ajelah.

HARAPAN BARU UNTUK MALAYSIA atau Harapan Baru untuk MEREKA!!!!
Lu pikir la sendiri - NABIL

2 comments:

Abu Marwan said...

Boleh Saudara tinggalkan nombor contact utk saya hubungi?
Urwah b Saari

Desa Kerayong Indah said...

Tuan boleh hubungi salah seorang daripada Jawatakuasa Tuntutan Gantirugi dan Kembalikan Wang Pembeli Desa Kerayong Indah iaitu Sdr Kamarol, Sdr Sabri, Sdr Zulhaizan, Sdr Azwan atapun Sdri Kamariah seperti di http://desakerayongindah.blogspot.com/2007/04/hubungi-kami.html

Wassalam
Blogger DKI