Panggilan Akhir (SAMAN DI MAHKAMAH)

Sila ambil perhatian kepada tentang tarikh akhir kepada pembeli-pembeli yang masih belum memfailkan Tuntutan agar segera berbuat demikian bagi mengelakkan daripada ketinggalan untuk membuat Tuntutan Gantirugi. Tiada apa yang dapat dilakukan lagi sekiranya anda tidak memfailkannya di dalam tempoh yang telah ditetapkan apatahlagi jika Tempoh dan Hadmasa telah berakhir.

Makluman Tarikh Mahkamah & Isu Semasa

Sunday, September 28, 2008

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 1429H/2008Blogger ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan-rakan Pembeli Rumah Desa Kerayong Indah.

Blogger juga ingin memohon maaf zahir dan batin sekiranya ada kekasaran dari segi bahasa mahupun penampilan samada yang disedari mahupun tidak terhadap semua rakan-rakan.

Mudah-mudahan kes tuntutan kita di mahkamah yang telah berlarutan lebih dari 1 tahun ini akan menampakkan hasil sepertimana yang kita semua harapkan. InsyaAllah, berkat kesabaran kita semua, Allah SWT akan menunjukkan jalan untuk kita semua lalui agar hari-hari yang mendatang akan lebih bermakna.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir dan Batin.